Prolazi nam 2011.

12/21/2011

 


Kada smo bili mali, verovali smo u Deda Mraza i tražili od njega posebne  želje.

Kako smo odrastali, shvatili smo da on uopšte ne postoji, i za ostvarivanje svojih želja pobrinuli smo se sami.

Mnogo toga u toku jedne godine poželimo, mnogo toga se ostvari, ono što se  ne ostvari ostavljamo za sledeću godinu, i tako u krug.

Ja sam u ovoj 2011. zadovoljna mnogim stvarima koje sam uspela da ostvarim.

Bila sam realna, uporna, ali i strpljiva u ostvarenju svojih želja. Ono što mogu da poželim, a to i poželim svake godine da budemo zdravi i da smo svi na broju.

Neki kažu skromnost je vrlina, a neki kažu da je mana. Ne znam,  ali trudila sam se da budem plemenito skromna i onda kao nagradu dobiješ sve te svoje ostvarene želje koje želiš odavno.

Novac se danas teško zaradi, lako se potroši, tim novcem zdravlje ne možeš vratiti, sreću ne možeš kupiti i ljubav ne možeš pronaći.

Možda će neki od nas u novoj godini poželeti više para, neki bolje zdravlje, neki više sreće, neki da pronadju ljubav svog života, 31. u ponoć svuda po gradu će lepršati te želje i realizovati kada za njih dodje vreme.

Ja imam samo jednu jedinu želju, da se moj anđeo u novoj godini rodi živ i zdrav, da oboje budemo jaki i izdržimo. Držite mi fige.Laughing

Do tad, da okitimo svoje domove, da nam sve šljašti, da budemo u društvu najbliskih osoba, sad i svake naredne godine, ma cele godine.Laughing 

 

2 Comments Add your own

  • 1. sanjarenja56  |  12/21,2011

    Neka nova godina bude puna divne zdrave dece, a tvoje neka bude među prvima!

  • 2. merkur  |  12/21,2011

    Ma, ja VERUJEM u Deda Mraza! I, uzivaj u kicenju svog doma, drustvu dragih ljudi i cekanju najlepseg andjela!!!!!

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds