Jednostavno,a dobro:)
03/18/2010
Mozda ce te pomisliti kako kod mene nema niceg komplikovanog za spremanje,e pa nije takoSpremam ja i druga jela,ali u poslednje vreme sam slaba sa vremenom pa se priklanjam onome sto se moze brzo spremiti,a ipak biti ukusno.Inace ovaj recept sam videla na TV-u i odlucih da vidim kako izgleda.
Kazem jednostavno skroz...
Jevrejska pita
Potrebno:
-4 jaja
-250g tvrdog sira
-jedna solja mleka
-2 kasike ulja
-4 kasike brasna
-1 prasak za pecivo
Rernu na 200 stepeni,podmazati pleh i peci nekih 20 minuta dok lepo ne porumeni.Ostaviti malo da odstoji pa iseci!
Prijatno!
Mislim da napredujem a?Ne volim kada sa nekim pricam o kuvanja pa kaze "a spremas se za udaju" ili "mozes da se udajes"
,pa ljudi moji valjda devojka moze da se uda i bez znanja o kuvanju naucice,mada kazu "muskarci se preko stomaka osvajaju"
.Mada ne razmisljam o udaji tamo negde u 30-oj cu hahahahaha,kuvam jer mi je interesantno.U svakom slucaju moj muz nece ostati gladan pored mene, makar jeo pasulj tri dana
0 Comments Add your own
Leave a Reply